Espanjaan

Matkatoimistot

Matkatoimistot, nettivaraamot ja matkanjärjestäjät 

Tällä sivulla on listattuna matkatoimistoja, jotka tekevät matkoja Espanjaan (ja toki muuallekin).  Pakettimatkoja tarjoavat esimerkiksi matkanjärjestäjät Finnmatkat ja Tjäreborg. Täyden palvelun ”perinteisiä” matkatoimistoja, joilla on ihan oikeita toimistoja jossa voi vierailla, ovat esimerkiksi Töölön matkatoimisto ja Area. Netissä toimivia matkatoimistoja eli oikeammin nettivaraamoja ovat TravellinkTravelpartner ja Supersaver. Majoituksia voi varata esimerkiksi: hotels.com ja Bedfinderista. Lennot voi varata seat24ebookers ja eticket yhtiöiltä. 

Linkit:

–  Nettivaraamoissa on usein edullisia viime hetken tarjouksia: Travellink , Travelpartner ja Supersaver .

– Jos tarvitset pelkät lennot niin netistä löytyy: Seat24 , eBookers ja eTicket . (Seat 24 tarjoaa myös hotellit ja autonvuokrauksen)

– Perinteiset matkatoimistot: Töölön matkatoimisto ja Area . Arealta myös liikematkaajien matkapaketit.  

– Tjäreborg Suosittu matkajärjestäjä, joka tekee matkoja sekä Manner-Espajaan että Kanarian saarille.  

– Hotelleja löytyy hotels.com ja Bedfinder .

– Finnmatkat   Eräs suurimmista suomalaisista matkayhtiöistä.  

– Uusia yrittäjiä alalla ovat: Terminal A ja Tema matkat  Tema tekee nimensä mukaisesti ”Teema” matkoja kaikkialle maailmaan myös Espanjan eksoottisiin kohteisiin. Sivuilla on paljon tietoa eri kohteista.

Auton vuokraus (tai varaaminen) onnistuu myös useimpien varaamojen kautta. Jos tarvitset auton perillä kohteessa niin kätevimmin saat varaamalla sen etukäteen. Vasta perillä saatat saada auton vähän huokeammalla, mutta etukäteen varaamalla säästät vaivaa ja voit varmistua siitä, että auto odottaa perillä. Joka tapauksessa kannattaa selvittää paikallinen hintataso ennen vuokraamista. Jos sinulla ei ole matkanjärjestäjän kuljetusta lentokentältä hotellille ja aiot vuokrata auton, niin silloin auto kannattaa ehdottomasti vuokrata jo lentokentältä ja mielellään ennakkoon. 

Varasit matkasi mistä tahansa niin aina kannattaa vertailla hintoja. Erityisesti silloin kun olet tekemässä nk. omatoimimatkaa ja varaat lennot ja hotellit erikseen. Muista tällöin, että olet kokonaisvastuussa matkasta, jos lento on myöhässä tai peruuntuu kokonaan, niin muista peruuttaa/muuttaa myös hotellivarausta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *