Espanjaan

Alcudia Beach

Cala Millor Beach

Cala Millor Beach sijaitsee Mallorcan itärannikolla ja se on yksi saaren suosituimmista rannoista. Ranta tarjoaa upeita näkymiä Välimereen ja hienoa hiekkaa, joka kutsuu lomailijoita viettämään päiviä auringonotossa ja rantaleikeissä.

Cala Millor Beach on noin 2 kilometriä pitkä, joten tilaa löytyy kaikille rantalomailijoille. Rannalla on myös aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana, joten voit rentoutua ja nauttia lomapäivistäsi täysin siemauksin.

Rannalla on myös monia aktiviteetteja tarjolla. Voit kokeilla esimerkiksi vesihiihtoa, snorklausta tai purjelautailua. Cala Millorin lähellä on myös golfkenttä, joten golfin ystävien ei tarvitse matkata kauas päästäkseen pelaamaan.

Jos kaipaat taukoa auringosta, voit tutustua Cala Millorin lähellä sijaitseviin ravintoloihin ja kauppoihin. Täällä voit maistella paikallisia herkkuja ja tehdä ostoksia. Rannan läheisyydessä on myös hotelleja, joten voit majoittua kätevästi lähellä rantaa.

Playa de Palma

Playa de Palma, tai Palm Bay kuten se tunnetaan myös, sijaitsee Mallorcan etelärannikolla lähellä pääkaupunkia Palmaa. Se on yksi saaren pisimmistä rannoista, joka ulottuu noin 6 kilometrin pituisena. Ranta on hyvin suosittu ja sen läheisyydestä löytyy paljon hotelleja, ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Playa de Palma tarjoaa kaiken mitä rantalomailijat voivat toivoa. Hieno hiekka ja kirkas vesi houkuttelevat nauttimaan auringosta ja uimisesta. Rannalle on myös helppo päästä, sillä se on lähellä Palman lentokenttää.

Rannalla on hyvät mahdollisuudet erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten snorklaukseen, vesihiihtoon ja purjelautailuun. Voit myös vuokrata polkupyörän ja tehdä retkiä lähialueelle.

Playa de Palma on myös erinomainen paikka shoppailuun. Alueelta löytyy useita kauppakeskuksia, joissa voi tehdä ostoksia ja löytää matkamuistoja. Illan tullen alueella on vilkas yöelämä, joten voit lähteä kokeilemaan paikallisia baareja ja klubeja.

Magaluf Beach

Magaluf Beach on Mallorcan lounaisrannikolla sijaitseva suosittu rantakohde. Ranta on erityisen suosittu nuorten ja bilettäjien keskuudessa, sillä alueella on paljon baareja, klubeja ja yöelämää.

Magaluf Beach houkuttelee rannalle myös upean hiekkansa ja turkoosin veden ansiosta. Ranta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet auringonottoon ja uimiseen. Aurinkotuoleja ja -varjoja voi vuokrata rannalta, joten voit rentoutua täydessä mukavuudessa.

Rannalla on myös mahdollisuus kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten vesihiihtoa, banaaniveneajelua ja vesiskootterisafareita. Voit myös lähteä veneajelulle ja tutustua lähialueen kauniisiin maisemiin.

Magaluf Beachin läheisyydessä on myös paljon hotelleja, ravintoloita ja kauppoja. Voit siis helposti majoittua lähellä rantaa ja tutustua alueen tarjontaan. Alueelta on myös hyvä yhteys Palman kaupunkiin, joten voit lähteä tutustumaan pääkaupungin nähtävyyksiin ja kulttuuriin.

Alcudia Beach

Alcudia Beach on yksi Mallorcan tunnetuimmista ja suosituimmista rannoista. Se sijaitsee Alcudian kaupungin pohjoisosassa, noin 60 kilometriä Palman kaupungista pohjoiseen. Ranta on noin seitsemän kilometriä pitkä ja sen hiekkapohja jatkuu loivasti mereen.

Alcudia Beachilla riittää tilaa kaikille, joten siellä on harvoin tungosta. Ranta on jaettu useisiin osiin, joista suosituin on Playa de Alcudia. Se on hyvin hoidettu ja siellä on laaja valikoima palveluita, kuten vuokrausaurinkotuoleja ja -varjoja, vesihiihtoa, jetakia ja muita vesiliikuntavälineitä.

Rannalla on myös monia beach baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia juomia ja ruokia. Lisäksi lähellä rantaa on runsaasti hotelleja, joista useimmat tarjoavat All Inclusive -paketteja.

Alcudia Beachin vesi on kirkasta ja puhdasta, mikä tekee siitä täydellisen paikan uimiseen ja snorklaamiseen. Ranta on myös suojattu, joten aallot eivät ole yleensä liian voimakkaita. Alcudia Beachin erityinen piirre on sen hieno hiekka, joka on vaaleaa ja pehmeää. Se on täydellinen paikka lepoon ja aurinkoa.

Rannan läheisyydessä on myös monia muita aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Voit tutustua Alcudian vanhaan kaupunkiin, joka on täynnä kauniita kapeita katuja, ravintoloita ja baareja. Siellä on myös mahdollisuus vuokrata polkupyöriä ja tehdä pyöräretkiä ympäristöön.

Alcudia Beach on saaren suosituin ranta, joten se on usein vilkas. Jos haluat välttää ruuhkaa, suosittelemme vierailemaan rannalla aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Näin voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta, kun aurinko nousee tai laskee.

Kaiken kaikkiaan Alcudia Beach tarjoaa kaiken mitä tarvitset täydelliseen rantalomailuun. Se on yksi Mallorcan kauneimmista ja monipuolisimmista rannoista, joka houkuttelee vuosi toisensa jälkeen tuhansia turisteja ympäri maailmaa.

Cala Mondrago Beach

Mallorcan rantojen joukossa yksi ehdottomasti vierailun arvoinen kohde on Cala Mondrago Beach. Tämä kaunis hiekkaranta sijaitsee Mondragón luonnonpuiston alueella, noin 10 kilometriä Santanyín kaupungista itään. Ranta on saanut nimensä läheisestä Cala Mondragon lahdesta, joka tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen ja auringonoton nauttimiseen.

Cala Mondrago Beach tunnetaan erityisesti upeasta luonnostaan. Rantaa ympäröivät korkeat kalliot ja vehreät mäntymetsät, jotka luovat rauhallisen ja idyllisen ilmapiirin. Rannan hieno, kultainen hiekka ja kirkas turkoosinsininen merivesi houkuttelevat monia lomailijoita.

Rannalla on tarjolla myös monia palveluita ja aktiviteetteja. Alueella on useita ravintoloita, baareja ja kahviloita, joten lomailijoiden ei tarvitse huolehtia nälästä tai janoisuudesta. Lisäksi rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, ja alueella on myös mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten vesihiihtoa, purjelautailua ja snorklausta.

Es Trenc Beach

Toinen Mallorcan upeista rannoista on Es Trenc Beach, joka sijaitsee saaren etelärannikolla, noin 15 kilometriä Palman kaupungista itään. Es Trenc on tunnettu erityisesti kauniista hiekkarannastaan ja kristallinkirkkaasta vedestään.

Es Trenc Beach on pitkä, noin 2,5 kilometrin mittainen ranta, joka tarjoaa tilaa ja rauhaa kaikenlaisille lomailijoille. Rannalla ei ole suuria hotelleja tai lomakeskuksia, joten tunnelma on säilynyt melko luonnollisena ja koskemattomana.

Ranta on suosittu myös luonnonsuojelualueena, ja sieltä löytyy runsaasti hiekkaa, dyynejä ja suolalampia. Alueella on myös monia harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja, ja linnustoa voi tarkkailla erityisen hyvin lintutorneista.

Es Trenc Beachin pituuden ansiosta sieltä löytyy aina omaa rauhaa, vaikka paikka olisikin suosittu turistien keskuudessa. Rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, ja alueella on myös suihkuja ja wc-tiloja kävijöiden käytettävissä. Lisäksi rannalla on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja virvokkeista.

Cala Mesquida Beach

Mallorcan pohjoisrannikolla sijaitsee Cala Mesquida Beach, joka on tunnettu upeasta hiekkarannastaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Ranta sijaitsee noin 7 kilometriä Capdeperan kaupungista koilliseen.

Cala Mesquida Beach on suosittu paikka erityisesti laitesukeltajien keskuudessa. Rannan pohja laskeutuu jyrkästi mereen, mikä tarjoaa erinomaiset olosuhteet sukeltamiselle. Rannalla on myös mahdollisuus vuokrata sukellusvarusteita ja osallistua sukelluskursseille. Lisäksi rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, ja alueella on myös suihkuja ja wc-tiloja kävijöiden käytettävissä.

Cala Mesquida Beachin ympärillä on myös kaunista luontoa. Ranta sijaitsee luonnonsuojelualueen läheisyydessä, ja alueella voi nähdä upeita hiekkadyynien muodostamia maisemia sekä monia harvinaisia kasvi- ja eläinlajeja. Rannalla on myös useita ravintoloita ja kahviloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja.

Cala Mesquida Beach on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja aurinkoa ottamiseen. Rannalle kannattaa suunnata aikaisin aamulla tai myöhään iltapäivällä, jolloin se ei ole niin ruuhkainen kuin keskipäivällä. Ranta tarjoaa upeat puitteet unohtumattomaan rantalomailuun Mallorcan kauniissa maisemissa.