Espanjaan

Costa Blanca

Costa Blancan matkakohde

Kulttuuri ja historia

Costa Blanca, eli Valkoinen Rannikko, sijaitsee Espanjan itärannikolla Välimeren rannalla. Alueella on pitkä historia, joka näkyy esimerkiksi sen monissa keskiaikaisissa linnoissa ja kirkkoissa. Suosittuja kulttuurikohteita alueella ovat esimerkiksi Alicanten linna sekä Altean vanhakaupunki, joka on kuin pieni valkoinen taidegalleria. Costa Blanca tarjoaa myös paljon erilaisia festivaaleja ja tapahtumia läpi vuoden, kuten Las Fallasin juhla Valenciassa ja Moros y Cristianos -festivaali Alcoyssa.

Luonto ja ulkoilu

Costa Blanca on tunnettu upeista rannoistaan ja kirkkaasta Välimeren vedestään. Alueella voi harrastaa monia vesiaktiviteetteja, kuten snorklausta, sukellusta ja purjelautailua. Lisäksi alueella on useita luonnonpuistoja ja vuoristomaisemia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia patikointiin ja pyöräilyyn. Esimerkiksi Guadalestin laakso ja Santa Polan suolajärvet ovat suosittuja retkikohteita luonnonystäville.

Ruoan ja juoman nautintoja

Espanjan ruokakulttuuri on tunnettu herkullisista tapaksista, merenelävistä ja paahdetuista liharuoista. Costa Blanca ei ole poikkeus, ja alueella voi nauttia monista laadukkaista ravintoloista ja paikallisista ruokamarkkinoista. Alueella tuotetaan myös mainiota viiniä, erityisesti Alicanten ja Valencian alueilla. Costa Blancan vinkki ruoasta ja juomasta nauttivalle matkailijalle on ehdottomasti tutustua paikalliseen paellaan, joka on Valencian alueen perinneruoka.

Vinkit matkalle Costa Blancaan

Ennen matkaa kannattaa tutustua alueen kielen perusteisiin. Vaikka monissa turistikohteissa pärjääkin englannilla, paikallisväestä suurin osa puhuu espanjaa. Lisäksi Costa Blancan alueella on hyvä ottaa huomioon paikalliset ruokailuajat, jotka voivat olla erilaisia kuin Suomessa. Päivän tärkein ateria on yleensä lounas, joka tarjoillaan usein vasta klo 14 jälkeen. Iltaisin ravintolat avautuvat myöhään, ja täydemmille ravintoloille voi olla syytä varata pöytä etukäteen.

Muita vinkkejä matkalle Costa Blancaan ovat aurinkosuojan ja uima-asun pakkaaminen, sillä aurinko paistaa kirkkaasti ja rannat houkuttelevat lähes ympäri vuoden. Alueella on myös hyvä käyttää koko matkakassa erilaisiin aktiviteetteihin ja herkutteluun, sillä Costa Blanca tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia viihtyä.

Costa Blanca on ihanteellinen matkakohde aurinkoa, mereniloa, kulttuuria ja hyvää ruokaa etsivälle matkailijalle. Alueella riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille, ja sen kauniit maisemat ja ystävällinen ilmapiiri tekevät siitä erityisen suosittua niin suomalaisten lomaajien kuin muidenkin matkailijoiden keskuudessa.

Costa Blanca – tunnettu espanjalaisista viineistä

Costa Blancan alue

Costa Blanca sijaitsee Espanjan itärannikolla Valencian maakunnassa. Tämä suosittu matkakohde houkuttelee vuosittain monia turisteja kauniilla hiekkarannoillaan, upeilla vuoristomaisemillaan ja herkullisella ruoallaan. Costa Blancalla on kuitenkin myös paljon tarjottavaa viininystäville, sillä alueella tuotetaan laadukkaita paikallisia viinejä.

Paikalliset viinialueet

Costa Blancalla on useita viinialueita, jotka tunnetaan erityisesti korkealaatuisista valko- ja punaviineistään. Alueen merellinen ilmasto ja vuoristoinen maaperä luovat täydelliset olosuhteet viininviljelylle.

Marina Alta

Marina Alta on yksi Costa Blancan viinialueista, joka sijaitsee Pohjois-Alicanten alueella. Tällä alueella tuotetaan erityisesti valkoviinejä käyttämällä paikallisia rypälelajikkeita, kuten Muscat ja Pedro Ximénez. Näitä viinejä leimaa raikas hedelmäisyys ja tasapainoinen hapokkuus.

Marina Baixa

Marina Baixa on toinen tunnettu viinialue Costa Blancalla. Tällä alueella tuotetaan sekä valko- että punaviinejä eri rypälelajikkeista, kuten Macabeo, Merseguera ja Monastrell. Marina Baixan viinit ovat tunnettuja täyteläisyydestään ja moniulotteisuudestaan.

Paikalliset viinilajikkeet

Costa Blancan viininviljelyalueilla viljellään useita paikallisia rypälelajikkeita, jotka antavat alueen viineille niiden ominaisen maun ja luonteen. Kaikkiaan alueella viljellään yli 50 eri rypälelajiketta, mutta muutamat niistä ovat erityisen tunnettuja.

Monastrell

Monastrell on yksi Costa Blanca viinialueen tunnetuimmista rypälelajikkeista. Tämä punaviinirypäle antaa viineille vahvan ja täyteläisen maun, jolla on tummia marjaisia ja mausteisia sävyjä.

Muscat

Muscat-rypälelajiketta käytetään paljon Costa Blancan valkoviinien valmistuksessa. Sen aromikas ja kukkainen maku tekee viineistä raikkaita ja hedelmäisiä.

Viinien maistelu Costa Blancalla

Costa Blancalla on useita viinitiloja ja viinibaareja, joissa matkailijat voivat maistella paikallisia viinejä. Monissa viinitiloilla järjestetään myös opastettuja kierroksia, joissa voi tutustua viininvalmistuksen saloihin ja nauttia samalla upeista näkymistä viinitarhoille.

Viiniostokset Costa Blancalta

Se, että tuoreita paikallisia viinejä voi myös ostaa mukaan, on hyvä uutinen viinien ystäville. Costa Blancalla on useita viinikauppoja, joista voi ostaa laadukkaita viinejä alueen eri viinitiloilta.

Ostokset Costa Blancassa

Ostosmahdollisuudet

Costa Blanca tarjoaa erinomaiset ostosmahdollisuudet lomailijoille. Alueella on lukuisia kauppoja, kauppakeskuksia ja markkinoita, joissa voi shoppailla niin vaatteita, kenkiä, koruja, kodintarvikkeita kuin paikallista ruokaakin.

Kauppakeskukset

Costa Blancassa sijaitsee useita suuria kauppakeskuksia, joissa voi viettää vaikka koko päivän ostosreissulla. Yksi suosituimmista kauppakeskuksista on La Marina Shopping Centre, josta löytyy yli 200 erilaista kauppaa. Täältä voi ostaa niin vaatteita, kosmetiikkaa, elektroniikkaa kuin ruokaakin. Muutamia muita suosittuja kauppakeskuksia alueella ovat Zenia Boulevard, Habaneras ja Puerta de Alicante.

Markkinat

Costa Blancassa järjestetään myös viikoittain erilaisia markkinoita, joilta voi ostaa paikallisia tuotteita. Esimerkiksi Torreviejan markkinat ovat suosittu kohde, jossa myydään muun muassa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, vaatteita ja käsitöitä. Perjantaimarkkinat Altea-laaksossa puolestaan tarjoavat monipuolisen valikoiman vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita.

Kaupungit

Costa Blancan eri kaupungeissa on myös runsaasti ostosmahdollisuuksia. Esimerkiksi Benidormissa ja Alicantessa on lukuisia katuja ja kävelykatuja, joilta löytyy kauppoja jokaiseen makuun. Benidormista voi ostaa esimerkiksi tuliaisia, vaatteita ja kodintarvikkeita, kun taas Alicante tarjoaa laajan valikoiman paikallisia tuotteita ja merkkikauppoja.

Paikalliset herkut

Ostosten ohessa kannattaa myös maistella paikallisia herkkuja. Alueella on useita ruokamarkkinoita, joissa myydään esimerkiksi tuoreita mereneläviä, juustoja ja leikkeleitä. Costa Blancan merenelävät ja paikalliset viinit ovat erityisen suosittuja.

Costa Blanca tarjoaa lomailijoilleen upeat mahdollisuudet ostosten tekoon. Alueella on runsaasti kauppoja, kauppakeskuksia ja markkinoita, joissa voi shoppailla niin vaatteita, kenkiä, koruja kuin paikallisia herkkuja. Costa Blancan ostosmahdollisuudet tyydyttävät kaikenlaisen shoppailijan tarpeet ja antavat ainutlaatuisen kokemuksen paikallisesta kulttuurista.

Liikkuminen

Liikkuminen Costa Blancalla

Costa Blanca sijaitsee Espanjan itärannikolla ja se on suosittu matkakohde monien aurinkoa ja rantalomaa janoavien turistien keskuudessa. Alueella on lukuisia viehättäviä kaupunkeja ja kauniita rantoja, mutta liikkuminen Costa Blancalla voi aluksi tuntua haastavalta. Kuitenkin, hyvän liikenneverkon ja monipuolisten liikennevaihtoehtojen ansiosta matkustaminen Costa Blancalla on helppoa ja kätevää.

Lentokoneella Costa Blancalle

Helpoin tapa päästä Costa Blancalle on lentämällä. Alueella sijaitsee kaksi kansainvälistä lentoasemaa – Alicante-Elche (ALC) ja Murcia-San Javier (MJV). Alicante-Elche lentoasema on suurempi ja palvelee enemmän kansainvälisiä lentoja. Matkan jatkaminen lentoasemalta majoituskohteeseen on helppoa, sillä lentoasemalta löytyy vuokra-autoja sekä hyvät julkisen liikenteen yhteydet eri puolille Costa Blancaa.

Julkinen liikenne Costa Blancalla

Costa Blancalla on hyvin kehittynyt julkinen liikenneverkko, joka tarjoaa hyvät yhteydet eri kaupunkien ja kylien välillä. Alueella toimii bussi- ja juna­yhteydet, jotka mahdollistavat helpon liikkumisen ja päiväretket rannikon eri kohteisiin.

Paikallisbusseja kulkee tiheästi ja ne ovat edullinen tapa liikkua kaupungissa. Suuremmat kaupungit, kuten Alicante, Benidorm ja Torrevieja, tarjoavat myös bussiyhteyksiä muihin rannikon kaupunkeihin ja lähialueille.

Juna on kätevä tapa matkustaa pidempiä matkoja Costa Blancalla. Alueella kulkee useita junayhteyksiä, ja junamatka tarjoaa mahdollisuuden nauttia upeista maisemista matkalla.

Vuokra-auto Costa Blancalla

Costa Blancan alueella liikkuminen vuokra-autolla on suosittu vaihtoehto, sillä se antaa matkailijalle vapauden tutkia aluetta omassa tahdissaan. Lähellä olevat kaupungit ja nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa ja matkaan voi suunnata juuri silloin kun haluaa.

Autonvuokrauspalveluja on tarjolla lentoasemilla sekä suurimmissa kaupungeissa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Espanjan liikennesäännöt voivat poiketa omasta maasta, joten autolla liikuttaessa on hyvä pysytellä tarkasti ajantasalla liikennesäännöistä ja rajoituksista.

Pyöräily ja kävely Costa Blancalla

Costa Blanca tarjoaa myös upeita mahdollisuuksia pyöräilyyn ja kävelyyn. Alueella on hyvin merkittyjä pyöräilyreittejä, joita pitkin voi tutustua rannikon kauniiseen luontoon ja maisemiin. Myös kävelypoluja ja lenkkeilyreittejä löytyy runsaasti.

Monissa kaupungeissa on myös tarjolla kaupunkipyöriä, joita voi käyttää paikasta toiseen liikkumiseen. Kaupunkipyöriä voi vuokrata tunneiksi tai päiviksi, ja ne ovat ekologinen ja terveellinen vaihtoehto lyhyille matkoille.

Huolimatta siitä, minkä liikkumistavan valitset Costa Blancalla, sinulla on mahdollisuus tutustua alueen kauniisiin maisemiin ja nauttia lomastasi aurinkorannikolla.

Costa Blanca – Espanjan aurinkorannikko

Tervetuloa Costa Blancaan

Costa Blanca, eli Espanjan aurinkorannikko, sijaitsee Valencian itsehallintoalueella Välimeren rannalla. Alueen hiekkarantojen ja upeiden maisemien lisäksi Costa Blancalla on paljon tarjottavaa turisteille aktiviteettien suhteen.

Nauti auringosta ja rannoista

Costa Blancan yksi tärkeimmistä vetonauloista ovat sen upeat rannat. Alueella on yli 200 kilometriä pitkä rannikko, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet rentoutumiseen ja auringonottoon. Suosituimmat rannat ovat esimerkiksi Benidormin Levante ja Poniente sekä Torreviejan La Mata.

Koe aidot espanjalaiskylät

Costa Blancan alueella sijaitsee myös monia viehättäviä espanjalaiskyliä, joissa pääset kokemaan aitoa paikallista tunnelmaa. Esimerkiksi Altea, Jávea ja Villajoyosa ovat kauniita kyliä, joissa voit tutustua perinteisiin kapeisiin kujiihin, värikkäisiin taloihin ja paikallisiin tapoihin.

Tutki luonnonkauniita alueita

Costa Blancan ympäristö tarjoaa myös upeita luonnonkauniita alueita, jotka houkuttelevat retkeilijöitä ja luonnonystäviä. Esimerkiksi Sierra de Bernian ja Montgón vuoristot tarjoavat upeat maisemat sekä mahdollisuuden patikointiin ja maastopyöräilyyn. Alueella on myös monia luonnonpuistoja, kuten El Hondon ja Marjal de Pego-Olivan.

Kokeile vesiliikuntalajeja ja vesiurheilua

Costa Blancalla on erinomaiset mahdollisuudet vesiliikuntalajeihin ja vesiurheiluun. Voit esimerkiksi kokeilla purjelautailua, vesihiihtoa, melontaa tai sukellusta. Alueella toimii useita vesiliikuntakeskuksia, joissa voit vuokrata tarvittavat varusteet tai osallistua opastetuille retkille.

Tutustu kulttuuriin ja historiallisiin nähtävyyksiin

Costa Blancan alueella on myös paljon kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä. Suosittelemme vierailemaan esimerkiksi Alicanten linnoituksella Castillo de Santa Bárbara, Torreviejan suolalaguuneilla, Elchen palmumetsillä ja Guadalestin kylässä, joka on rakennettu kalliolle.

Nauti herkullisesta ruoasta ja juomasta

Espanjalainen ruoka ja juoma ovat tärkeä osa Costa Blancan matkakokemusta. Alueen ravintoloissa voit herkutella paikallisilla tapaksilla, merenelävillä ja paellalla. Costa Blancalla on myös lukuisia viinitiloja, joissa voit maistella paikallisia viinejä ja osallistua viininmaistajaisiin.

Costa Blanca tarjoaa siis lukemattomia mahdollisuuksia aktiviteetteihin ja elämyksiin niin ranta- kuin luontolomailijoille. Alueen monipuoliset tarjonnat tekevät siitä täydellisen matkakohteen niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkustavillekin.

Costa Blanca – Espanjan aurinkorannikko

Aurinkoa ja rantoja

Costa Blanca on Espanjan aurinkorannikkojen helmi, joka houkuttelee matkailijoita ympäri maailman kauniilla rannoillaan ja aurinkoisella ilmastollaan. Alueella on yli 200 kilometriä hiekkarantoja, joista suosituimpia ovat esimerkiksi Benidormin Levante ja Poniente rannat sekä Alicanten Postiguet-ranta. Olipa sitten kiinnostunut auringonpalvonnasta tai vesilajeista, Costa Blancalta löytyy sopiva ranta jokaiseen makuun.

Historiallisia kohteita

Costa Blancan alueella on myös paljon historiallisia kohteita, jotka kertovat alueen rikkaasta historiasta. Esimerkiksi Alicanteen voi tutustua Santa Barbaran linnan raunioihin, josta aukeaa upea näköala kaupungin ylle. Lisäksi Torreviejan lähellä sijaitsee La Matalan Rooman valtakauden raunioalue, jossa voi tutustua antiikin aikaiseen arkkitehtuuriin.

Luonnonkauniita maisemia

Costa Blancalta löytyy myös upeita luonnonkauniita maisemia, jotka houkuttelevat luontomatkailijoita. Esimerkiksi Guadalestin laakso tarjoaa upeat näköalat vuoristomaisemiin sekä idyllisiä pikkukyliä, kuten Altea ja Guadalesti. Alueella voi myös patikoida ja nauttia Costa Blancan ainutlaatuisesta luonnosta.

Kulttuurikaupunkeja

Costa Blancalla sijaitsee useita kulttuurikaupunkeja, jotka tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden tutustua Espanjan kulttuuriin ja historiaan. Alicante on yksi näistä kaupungeista, jossa voi vierailla esimerkiksi Castell de Santa Barbaran lisäksi myös arkeologisessa museossa MARQ:ssa. Lisäksi Elche on tunnettu palmusaaristostaan ja keskiaikaisesta linnoituksestaan.

Golfinystävän paratiisi

Costa Blanco on myös golfinystävän paratiisi, jossa on useita laadukkaita golfkenttiä. Alueen huippukentiksi lukeutuvat esimerkiksi Villaitanan golfkenttä Benidormissa ja Real Club de Golf Alicante. Golfloman yhteydessä voi nauttia aurinkoisesta ilmastosta ja samalla ihailla kauniita maisemia.

Ruokaelämyksiä

Costa Blancalla voi nauttia myös herkullisista ruokaelämyksistä, joista kuuluisimpia ovat paella ja tapakset. Alueen ravintolat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ruokalajeja, joista jokainen matkailija voi löytää oman suosikkinsa. Illallistaessa voi nauttia myös paikallisista viineistä, kuten valkoisesta Alicantesta tai punaisesta Murviasta.

Costa Blanca tarjoaa matkailijoille monipuolisia elämyksiä auringonpalvonnasta historiallisten kohteiden ihailuun. Alue sopii erinomaisesti niin rantaloman viettämiseen kuin aktiivisen luontomatkailun harrastamiseen.

Ravintolat ja ruoka

Ravintolat – ainutlaatuinen makuelämys

Costa Blanca, Espanjan aurinkoinen rannikkoalue, on tunnettu upeista rannoistaan, kauniista maisemistaan ja monipuolisesta ruokakulttuuristaan. Alueella on lukuisia ravintoloita, joissa voi nauttia herkullisista paikallisista ruokalajeista sekä kansainvälisen keittiön herkuista.

Perinteistä espanjalaista ruokaa

Costa Blancan ravintoloissa on tarjolla laaja valikoima perinteisiä espanjalaisia ruokalajeja. Voit nauttia herkullisista tapaslajitelmista, joissa maistuu tuoreet merenelävät ja pikkupurtavat kuten jamón serrano, patatas bravas ja gazpacho. Myös paikalliset kalalajit, kuten paella ja fideuá, ovat ehdottomia herkkuja Costa Blancassa.

Kansainvälisiä makuja ympäri maailman

Costa Blancan ravintoloissa on myös lukuisia kansainvälisesti tunnettuja ruokaravintoloita. Alueella on tarjolla esimerkiksi italialaisia, meksikolaisia, kiinalaisia ja intialaisia ravintoloita. Voit nauttia herkullisesta pastasta, pizzasta, tacosta, sushista tai curryista – valintasi mukaan. Myös erilaiset amerikkalaistyyliset ravintolat, kuten hampurilaisravintolat ja steakhouse-ravintolat, ovat suosittuja Costa Blancassa.

Vegetaarinen ja vegaaninen ruokailu

Costa Blancassa on myös laaja valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja valikoitua ruokavaliota noudattaville. Alueella on useita kasvisruokaravintoloita sekä paikkoja, joista saat vegaanisia ruokia ja raaka-aineita. Lisäksi monet ravintolat tarjoavat erilaisia kasvisvaihtoehtoja ruokalistoillaan, joten voit nauttia monipuolisen aterian myös ollessasi veggie-matkailija.

Huikeat merinäkymät ja romanttiset illalliset

Costa Blanca on myös loistava paikka nauttia huikeista merinäkymistä ravintolan ikkunasta tai samalla nauttia herkullisesta ateriasta rantaravintolan terassilla. Varsinkin auringonlaskun aikaan ravintoloiden terasseilla järjestetään romanttisia illallisia, joissa voit nauttia herkullisista ruoista samalla ihaillen upeaa auringonlaskua ja merimaisemaa.

Costa Blancan ravintolat tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä niin perinteisiä kuin kansainvälisiä ruokalajeja rakastaville. Alueen ruokakulttuuri on monipuolinen ja tarjoaa vaihtoehtoja kaikille makunystyröille. Costa Blanca on ehdoton matkakohde ruoasta nauttivalle.

Costa Blanca: Aurinkorannikon helmi

Historia

Costa Blanca sijaitsee Espanjan itärannikolla Välimeren rannalla. Alueen historia ulottuu kauas menneisyyteen, ja siitä löytyy jälkiä niin antiikin ajoilta kuin arabien valtakunnan ajalta.

Roomalaiset olivat alueella merkittävä vaikutusvalta ja perustivat muun muassa kauniin kaupungin Alicanteen, joka on edelleen Costa Blancan suurin kaupunki. Roomalaisten jälkeen alue joutui keskiajalla maurien hallintaan, ja arabien vaikutus näkyy edelleen alueen arkkitehtuurissa ja kulttuurissa.

Matkakohteena Costa Blanca

Costa Blanca on suosittu matkakohde, ja se houkuttelee vuosittain miljoonia turisteja. Alueella on leuto ilmasto ympäri vuoden, ja aurinkoiset hiekkarannat kutsuvat rentoutumaan.

Alicante on Costa Blancan tunnetuin kaupunki, ja sieltä löytyy lukuisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Esimerkiksi Santa Barbaran linnoitus tarjoaa upeat näköalat kaupungin ylle, ja vanhakaupunki El Barrio kutsuu kapeilla kaduillaan tutustumaan paikalliseen kulttuuriin.

Toinen suosittu matkakohde Costa Blancalla on Benidorm. Tämä kauniissa lahdessa sijaitseva kaupunki on tunnettu erityisesti vilkkaasta yöelämästään ja upeista rannoistaan. Benidorm tarjoaa myös runsaasti ostosmahdollisuuksia ja huvipuistoja, joten siellä riittää tekemistä kaikenikäisille matkailijoille.

Costa Blancan lumo

Costa Blancaa kutsutaan aurinkorannikoksi, ja se ei ole suotta. Alueen hieno hiekkarannat ja lämmin Välimeren vesi houkuttelevat viihtymään rannalla ja nauttimaan kauniista maisemista.

Costa Blancalla pääset myös tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja historiaan. Antiikin aikainen Rooman teatteri Alteassa tarjoaa ikimuistoisia konserttielämyksiä, ja Villajoyosan museo vie sinut aikamatkalle alueen menneisyyteen.

Koko perheen suosikkiaktiviteetti Costa Blancalla on Aqualandia-vesipuisto. Tämä vesileikkimaailma tarjoaa loputtomasti iloa ja hauskanpitoa kaikenikäisille, ja siellä viettää helposti koko päivän liukumäkiä laskien ja altaissa pulikoiden.

Costa Blanca tarjoaa matkailijoille kaiken tarvittavan loman onnistumiseen. Aurinko, hiekkarannat, meri, kulttuuri ja aktiviteetit tekevät tästä Välimeren helmi kohteen, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Costa Blanca – Espanjan aurinkoista rantalomaa

Rantaelämää ja kulttuuria

Costa Blanca, eli Valkoinen rannikko, sijaitsee Espanjan itärannikolla Välimeren rannalla. Tämä suosittu lomakohde tarjoaa upeita hiekkarantoja ja aurinkoa läpi vuoden. Rantaloman lisäksi alueella on myös paljon nähtävää ja koettavaa kulttuurin ystäville.

Monipuoliset majoitusvaihtoehdot

Costa Blancalla on runsaasti erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat kaikenlaisille matkailijoille. Alueella on lukuisia hotelleja, loma-asuntoja ja huviloita, joista voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Hotellit

Costa Blancalla on lukuisia hotelleja, jotka tarjoavat majoitusta niin perheille kuin pariskunnillekin. Alueen hotelleissa on usein hyvät palvelut ja niissä voi nauttia esimerkiksi uima-altaista tai kylpylähoidoista. Lähellä rantaa sijaitsevat hotellit tarjoavat upeat merinäköalat ja mahdollisuuden nauttia rannan läheisyydestä.

Loma-asunnot

Costa Blancalla on myös paljon loma-asuntoja, joita voi vuokrata lyhytaikaisesti. Loma-asunnot tarjoavat usein enemmän tilaa ja omaa rauhaa verrattuna hotelleihin. Niissä voi myös itse valmistaa ruokia ja viettää aikaa perheen tai ystävien kesken. Loma-asuntoja löytyy eri hintaluokista ja eri kokoisille ryhmille.

Huvilat

Costa Blancalla on myös mahdollista vuokrata ylellisiä huviloita, jotka tarjoavat hulppeat puitteet lomallesi. Huvilat sijaitsevat usein rauhallisilla alueilla ja niissä on usein oma uima-allas ja suuri piha-alue. Huvilalla voi nauttia omaa rauhaa ja yksityisyyttä, samalla kun voi nauttia alueen kauniista maisemista.

Hyvät liikenneyhteydet

Costa Blancaan on helppo matkustaa eri puolilta maailmaa. Alueella sijaitsee useita lentokenttiä, joista on hyvät yhteydet eri Euroopan kaupunkeihin. Jos matkustat omalla autolla, alueella on hyvät moottoritieyhteydet ja useita vuokraamoja, joista voi vuokrata auton loman ajaksi.

Päiväretket läheisiin kohteisiin

Costa Blancalla on myös helppo tehdä päiväretkiä läheisiin kohteisiin. Esimerkiksi kauniin Alicanten kaupunki sijaitsee lähellä ja siellä voi tutustua historiallisiin nähtävyyksiin, kuten linnoitukseen ja katedraaliin. Myös Benidormin kaupunki on suosittu päiväretkikohde, sillä se tarjoaa vilkkaan rantaelämän lisäksi myös esimerkiksi huvipuiston ja vesipuiston.

Costa Blancalla voit nauttia niin aurinkoisesta rantalomasta kuin kulttuurista ja aktiviteeteista. Alueen monipuolisten majoitusvaihtoehtojen avulla voit valita juuri sinun lomallesi sopivan tyylin ja majoituksen. Olitpa sitten perhelomalla tai reissaamassa ystävien kanssa, Costa Blancalla varmasti viihdyt!