Espanjaan

Fuengirolan museot

Museo de Historia de la Ciudad (Kaupungin historian museo): Tämä museo esittelee Fuengirolan kaupungin historian eri näkökulmia, kuten perinteitä, kulttuuria ja arkeologiaa.

Museo de Arte Contemporáneo (Nykytaiteen museo): Fuengirolan nykytaiteen museossa voit tutustua eri taiteilijoiden töihin ja nykytaiteen eri ilmiöihin.

Museo del Vino (Viinimuseo): Tämä museo kertoo alueen viininviljelystä ja viinintuotannosta. Voit oppia paikallisista viineistä ja niiden valmistuksesta.

Museo de Miniaturas (Miniatyyrimuseo): Tämä mielenkiintoinen museo esittelee erilaisia miniatyyrimalleja, kuten nukkekoteja, pienoismalleja ja muita pienoiskoossa tehtyjä esineitä.

Museo del Castillo Sohail (Sohailin linna museoineen): Linna tarjoaa historiaa ja näyttelyitä alueen menneisyydestä, samalla kun se tarjoaa upeat näkymät Fuengirolan yli.

Museo Ciudad de Fuengirola (Fuengirolan kaupungin museo): Tämä museo kattaa monenlaisia aiheita Fuengirolan kaupungin historiasta ja kulttuurista.

Museo de la Ciudad Perdida (Kadonnut kaupunki -museo): Museo keskittyy alkuperäiskansojen historiaan ja kulttuuriin, erityisesti Amerikan alkuperäiskansoihin.

Centro de Interpretación Las Presas (Padotuskeskus): Tämä keskus tarjoaa tietoa vesivoiman tuotannosta ja käytöstä alueella, erityisesti padotuista vesistä.

Museo de la Colegiata (Kolegiata-museo): Tämä museo sijaitsee Fuengirolan vanhan kaupungin yhteydessä ja esittelee kirkon historiaa sekä sen sisustusta.

Museo del Mar (Merimuseo): Merenkulkuun ja meren elämään keskittyvä museo, jossa voit oppia alueen suhteesta mereen ja sen vaikutuksista.