Espanjaan

Playa de Palma

Cala Millor

Cala Millor on yksi Mallorcan upeimmista rannoista. Se sijaitsee Mallorcan itärannikolla ja on noin 2 kilometriä pitkä valkohiekkainen ranta. Ranta on erittäin suosittu turistien keskuudessa sen kauniin maiseman ja kristallinkirkkaan veden ansiosta.

Cala Millorin rannalla on kaikki tarvittavat palvelut, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja ja vesilajeja. Voit vuokrata aurinkotuolin ja aurinkovarjon tai rentoutua hiekalla auringonottotarpeilla. Rannalla on myös valikoima vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesihiihtoa, moottoriveneilyn ja purjelautailun.

Cala Millorin ranta on myös suosittu perheiden keskuudessa. Ranta on matala, mikä tekee siitä turvallisen ja sopivan lasten leikkeihin vedessä. Rannalla on myös useita leikkipaikkoja ja hiekkalinnojen rakennuspaikkoja, jotka pitävät lapset viihdytettyinä käynnin aikana.

Cala d’Or

Toinen upea ranta Mallorcan saarella on Cala d’Or. Tämä ranta sijaitsee saaren itäosassa ja tarjoaa upeat maisemat ja rauhallisen ilmapiirin. Ranta koostuu pienistä poukamista, joiden välissä on kirkasvetisitä laguuneja.

Cala d’Orin rannalla on runsaasti hiekkatasannetta auringonottoon ja useita kallioisia alueita tekevät tästä rannasta erityisen viehättävän. Rannassa on myös tarjolla useita vesiurheilumahdollisuuksia, kuten snorklausta ja melontaa. Rannan vieressä on myös kauniita kävelyreittejä, joissa voit nauttia upeasta maisemasta ja rauhallisesta ilmapiiristä.

Cala d’Orin rannan läheisyydestä löytyy myös useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisesta ruoasta ja juomasta. Lähellä on myös lomakeskuksia ja hotelleja, joten majoituksen löytäminen ei ole ongelma.

Playa de Alcudia

Playa de Alcudia on yksi Mallorcan suosituimmista rannoista, ja se sijaitsee Mallorcan pohjoisosassa. Ranta on noin 11 kilometriä pitkä ja koostuu hienosta valkohiekasta ja kristallinkirkkaasta vedestä.

Playa de Alcudian rannalla on paljon tilaa levittäytyä, joten se ei yleensä ole liian tungosta. Rannalla on myös aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja, jotka voi vuokrata, sekä useita ravintoloita ja baareja. Rannalta löytyy myös monia palveluita, kuten vesiskootterivuokrausta ja beachvolley-kenttiä.

Ranta sopii erinomaisesti perheille, sillä se on matala ja tarjoaa paljon tilaa lasten leikkeihin ja hiekkalinnojen rakentamiseen. Rannalla on myös useita leikkipaikkoja ja vesipuistoja. Playa de Alcudia sopii myös vesiurheilun harrastajille, ja rannalla on mahdollista kokeilla esimerkiksi purjelautailua tai vesiskootteri ajelua.

Kaiken kaikkiaan Mallorcan rannat tarjoavat upeita maisemia, aurinkoa ja kristallinkirkasta vettä. Riippumatta siitä, etsitkö rauhallista lomaa tai aktiivista rantaelämää, Mallorcalta löydät varmasti rannan, joka vastaa tarpeitasi.

Cala Agulla

Cala Agulla on yksi Mallorcan kauneimmista rannoista ja se sijaitsee lähellä turistikaupunki Cala Ratjadaa. Ranta on noin 500 metriä pitkä ja hiekkapohjainen, ja se tarjoaa upeat maisemat kristallinkirkkaasta vedestä ja vehreästä ympäröivästä luonnosta.

Cala Agulla on suosittu myös paikallisten asukkaiden keskuudessa, ja se onkin usein täynnä elämää ja aktiviteetteja. Ranta tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten snorklaukseen ja purjelautailuun. Myös rantalentopallo on suosittu harrastus Cala Agullalla.

Cala Agulla on myös erinomainen paikka rentoutumiseen ja aurinkoa ottamiseen. Rannalla on useita aurinkotuoleja ja -varjoja, joita voi vuokrata, sekä rantabaareja ja ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja virvokkeista.

Cala Llombards

Cala Llombards sijaitsee Mallorcan itärannikolla, lähellä kylää Llombardsia. Se on pieni poukama, joka on saavuttanut maineensa kauniista rannastaan ja kristallinkirkkaasta vedestään.

Ranta on hiekkapohjainen ja suojaisa, mikä tekee siitä erinomaisen paikan perheille ja lapsille. Rannalla ei myöskään ole yleensä kovin paljoa ihmisiä, joten siellä voi nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta.

Cala Llombards tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet snorklaukseen ja sukellukseen, sillä sen vedet ovat erityisen kirkkaat ja täynnä eläimistöä. Lähistöllä on myös useita polkuja ja kävelyreittejä, jotka tarjoavat upeita näkymiä rannikolle ja merelle.

Rannalla on muutamia rantapalveluita, kuten aurinkotuoleja ja -varjoja, sekä ravintoloita ja kahviloita, joista voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Port d’Andratx

Port d’Andratx on viehättävä kalastajakylä Mallorcan länsiosassa, ja se tarjoaa upeat rannat ja upeat maisemat. Alueella on useita pieniä poukamia ja lahdelmia, jotka houkuttelevat matkailijoita rentoutumaan ja nauttimaan auringosta ja merestä.

Yksi suosituimmista rannoista Port d’Andratxissa on Cala Llamp, jossa on kirkas turkoosi vesi ja kallioita muodostamassa suojaisan poukaman. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja, ja siellä voi myös vuokrata veneen tai vesiskootterin.

Toinen suosittu ranta alueella on Cala d’Egos, joka sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Port d’Andratxista. Ranta on hiekkapohjainen ja se on suojattu kallioilla, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan uimiseen ja snorklaamiseen.

Port d’Andratxissa on myös useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja virvokkeista. Alueella on myös mahdollisuus vuokrata veneitä ja osallistua erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten kalastukseen ja sukellukseen.

Platja de Muro

Platja de Muro on yksi Mallorcan upeimmista rannoista, ja se sijaitsee saaren pohjoisrannikolla. Tämä hiekkaranta ulottuu noin viiden kilometrin matkalle ja tarjoaa upeat puitteet aurinkoiselle rantalomalle. Platja de Muro tunnetaan myös kirkkaasta turkoosista vedestään ja pehmeästä hienohiekkaisesta rannastaan.

Ranta on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa, sillä sen vesi on matalaa ja turvallista. Ranta on myös erittäin hyvin hoidettu ja siisti, mikä tekee siitä miellyttävän paikan rentoutua ja nauttia auringosta ja merestä. Platja de Muro tarjoaa myös laajan valikoiman aurinkotuoleja ja -varjoja, joiden vuokraamalla voit viettää päivän mukavasti auringonpaisteessa.

Rannalta löytyy myös useita rantaravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia herkullisia paikallisia ruokia ja virkistäviä juomia. Alueella on myös kauppoja, joista voit ostaa rantaleluja ja muita rantapäivän tarvikkeita. Platja de Muro on siis täydellinen kohde niin rentoutumisesta nauttivalle lomailijalle kuin aktiivisempaa tekemistä kaipaavallekin.

Port de Pollença

Port de Pollença sijaitsee Mallorcan pohjoisrannikolla ja se tarjoaa upeat puitteet rauhalliselle rantalomalle. Ranta on hienohiekkainen ja kirkasvetinen, ja se sopii erinomaisesti auringonottoon ja uintiin. Port de Pollença on myös suosittu purjehdus- ja vesihiihtokeskus, joten alueella voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja.

Rannalla on useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia herkullista ruokaa ja juomaa merinäköalalla. Alueella on myös pitkä kävelykatu, jossa voi käydä shoppailemassa ja tutustua paikalliseen kulttuuriin. Port de Pollença tarjoaa myös upeat näkymät ympäröivään vuoristoon, mikä tekee siitä täydellisen kohteen luonnonystäville.

Alueella on myös useita hotelleja, joten voit majoittua aivan rannan läheisyydessä ja nauttia upeista merinäköaloista koko lomasi ajan. Port de Pollença onkin erinomainen rauhallinen matkakohde rentoutumisesta nauttivalle lomailijalle.

Cala Major

Cala Major sijaitsee Mallorcan lounaisrannikolla, ja se on yksi saaren suosituimmista turistirannoista. Ranta on hienohiekkainen ja kirkasvetinen, ja se sopii erinomaisesti auringonottoon ja uintiin. Cala Major tunnetaan myös upeista auringonlaskuistaan, joten ranta on erityisen suosittu romantikon ja valokuvaajan unelmakohde.

Alueella on myös useita ravintoloita ja baareja, joissa voi nauttia herkullista ruokaa ja juomaa merinäköalalla. Cala Majorissa sijaitsee myös kuninkaallinen kesäasunto, Marivent-palatsi, joka on avoinna yleisölle joitakin päiviä vuodessa. Ranta keskittyy yleensä nuorempien matkailijoiden, bilettäjien ja musiikin ystävien käyttöön, joten siellä on usein elämää ja vilskettä.

Cala Majorilta on myös hyvät liikenneyhteydet Palman kaupunkiin, joten voit helposti tutustua myös kaupungin tarjontaan. Ranta sijaitsee myös lähellä monia muita Mallorcan nähtävyyksiä, kuten Bellverin linnaa ja Palman vanhaakaupunkia. Cala Major sopii siis erinomaisesti matkailijoille, jotka haluavat yhdistää rantalomailun kulttuurin ja nähtävyyksien tutkimiseen.