Espanjaan

Asunto Espanjasta

Asunnon hankinta Espanjasta.

Suomalaisesta näkökulmasta mistään muualta asuntoa ei ole niin helppo hankkia kuin Espanjasta . Valittavana on niin hotelliasumista kuin vuokra-asuntoja ja runsas valikoima erilaisia omistusasuntoja. Tarjolla on myös runsaasti lomaosakkeita. Myynti-ilmoituksia on kotimaisissa lehdissä, myyjänä on usein suomalainen. 

Helpoksi hankinan tekee moni asia: Espanja kuuluu Euroopan Unioniin ja siellä on käytössä sama valuutta kuin meilläkin, euro. Lisäksi Aurinkorannikolla ja Kanarialla on vahva suomalaisyhteisö jonka kautta saa tukea pulmatilanteissa.  
Vaikka hinnat ovat Espanjassakin nousseet, on hintataso silti suomalaisittain melko edullinen.  

Ennen omistusasunnon hankkimista kannattaa asua jonkin aikaa vuokralla sillä alueella josta asunnon on hankkimassa. Näin saa lisää harkinta-aikaa ja ehtii tutustua alueen tarjontaan tarkemmin. Joskus vasta muutaman kuukauden asumisen jälkeen pystyy hahmottamaan mitä asunnolta ja asuinpaikalta haluaa.  

Linkkejä:

Asunto Espanjasta

Costa Blanca Aurinkotalot  

SuVilla kiinteistövälitys 

Tämän sivun laatijalla ei ole mitään suhdetta linkeissä esiintyviin yrityksiin. Linkkien kohteena olevat sivut ovat vain esimerkkinä Espanjan kohteiden tarjonnasta. Lisää tietoa voit etsiä esimerkiksi googlella. Kun olet löytänyt mieleisesi kohteen ja välittäjän kannattaa tutkia myös esimerkiksi keskustelupalstoilta mitä muut sanovat kyseisestä kohteesta tai välittäjästä. Kaikkea ei silti kannata uskoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *