Espanjaan

Bilbaon museot

Guggenheim-museo: Maailmankuulu modernin taiteen museo, joka tunnetaan myös sen arkkitehtonisesta ainutlaatuisuudesta Frank Gehryn suunnittelemana.

Bilbaon taidemuseo (Museo de Bellas Artes de Bilbao): Tämä museo esittelee taiteen kokoelman eri aikakausilta, mukaan lukien maalaukset, veistokset ja taidehistorialliset esineet.

Bilbaon merenkulkumuseo (Museo Marítimo Ría de Bilbao): Museo keskittyy alueen merenkulun historiaan ja esittelee merenkulkuun liittyviä esineitä ja tarinoita.

Bilbaon historiallinen museo (Museo de la Historia de Bilbao): Museo tarjoaa näyttelyitä ja tietoa Bilbaon historiasta, kulttuurista ja kehityksestä.

Basque-museo (Museo Vasco): Tämä museo esittelee Baskimaan alueen kulttuuria, historian ja perinteitä monipuolisin näyttelyin.

Bilbaon Wetxuksen tiedekeskus (Parque de las Ciencias): Tiedekeskus tarjoaa vuorovaikutteisia näyttelyitä ja kokeellisia aktiviteetteja eri tieteiden aloilta.

Museo de Reproducciones Artísticas: Museossa on näyttelyitä ja kopioita kuuluisista taideteoksista eri aikakausilta.

Isla de Zorrozan venemuseo (Itsas Gela): Museo esittelee veneitä, purjehtimista ja merenkulkuun liittyvää historiaa.

Bilbaon kaivosteollisuusmuseo (Museo de la Minería del País Vasco): Museo keskittyy alueen kaivosteollisuuteen ja kaivostyöhön.

Bilbaon musiikkitiedekeskus (Museo de la Música de Bilbao): Museo tarjoaa näyttelyitä musiikista ja musiikkihistoriasta.

Muista varmistaa aukioloajat ja pääsymaksut ennen museokäyntiä.